missatge en català (a sota en espanyol)

¡Hola WordPresser!

Comencem la setmana amb algunes notícies i informació rellevant per a la Comunitat WordPress. Per començar, l’agenda d’esdeveniments propers:

L’11 de maig tindrem un especial Contributor Day + Translator Day + Vine i pregunta!

Si tens dubtes sobre un esdeveniment, pots escriure i consultar el nivell de la ponència i els continguts que es van a explicar.

I els vídeos anteriors ja publicats a WordPress.tv:

Recorda que pots participar a la Comunitat WordPress en els Fòrums de Suport (en català) i Fòrums de Suport (en espanyol).

A més, algunes notícies interessants que poden ser del teu interès:

Recorda que pots participar a la Comunitat WordPress des del Slack (d’Espanya i Internacional) i en els Fòrums de Suport (en català) i Fòrums de Suport (en espanyol).

Gràcies a tots per formar part de la Comunitat!


mensaje en español (arriba en catalán)

¡Hola WordPresser_s!

Comenzamos la semana con algunas noticias e información relevante para la Comunidad WordPress. Para empezar, la agenda de eventos próximos:

El 11 de mayo tendremos un especial Contributor Day + Translator Day + ¡Ven y pregunta!

Si tienes dudas sobre un evento, puedes escribir y consultar el nivel de la ponencia y los contenidos que se van a explicar.

Y los vídeos anteriores ya publicados en WordPress.tv:

Recuerda que todos los eventos de la Comunidad WordPress son libres y gratuitos. Aquí tienes todos los vídeos de WPBarcelona y WPGramenet.

Además, algunas noticias interesantes que pueden ser de tu interés:

Recuerda que puedes participar en la Comunidad WordPress en los Foros de Soporte (en español) y Foros de Soporte (en catalán).

¡Gracias a todos por formar parte de la Comunidad!